Mission Vijeo – Kalifornija, 12. – 14.04.2019.

U prekrasno osunčanoj Kaliforniji od 12. do 14. travnja održalo se FINA Grand Prix natjecanje za seniore i seniorke. Kalifornijski grad Mission Vijeo ugostio je 120 natjecatelja iz 23 zemlje diljem svijeta. Članovi zagrebačkog Kluba “Nemo” JURAJ MELŠA i HRVOJE BREZOVAC nastupili su u disciplini daske 3m i sinkro event- u sa trometarske daske. Vremenska… Read more »

Pročitaj više

Beograd, 05. – 07.04.2019.

Skakači iz Kluba za skokove u vodu “Medveščak” nastupili su na međunarodnom natjecanju iz LEN kalendara “Trofej Beograda” koji se od 05. do 07. travnja 2019. godine održao na bazenu Tašmajdan u Beogradu. Na natjecanju je nastupilo 15 klubova iz 6 zemalja, a KSV Medveščak je ponio titulu najuspješnijeg kluba natjecanja. Uz ekipno prvo mjesto… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 15. – 16.03.2019.

U priređivačkoj funkciji zagrebačkog kluba “Nemo” od 15. do 16.ožujka na Zimskom je plivalištu Mladost održano prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. U konkurenciji 5 hrvatskih klubova, zagrebački su klubovi ostvarili najbolje rezultate… Senior JURAJ MELŠA, član kluba “Nemo” okitio se naslovom prvaka Hrvatske u svim individualnim disciplinama, a za izdvojiti jest svakako njegov rezultat… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 08. – 09.03.2019.

Pod priređivačkom palicom KSV “Trešnjevka” na bazenu Zimskog plivališta Mladost od 08. do 09.03. održano je prvenstvo grada Zagreba za seniore i seniorke. Skakači i skakačice iz zagrebačkih klubova “Dive”, “Medveščak”, “Nemo” i “Trešnjevka” nastupili su u disciplinama daske 1m, 3m, toranj 5m i sinkro daske visine 3m. U individualnim nastupima briljirao je JURAJ MELŠA… Read more »

Pročitaj više

Zadar, 15. – 17.02.2019.

Na zadarskom bazenu “Višnjik” od 15. do 17. veljače održano je Zimsko prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. Četiri zagrebačka kluba (Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) ostvarili su odlične rezultate te osvojili pregršt medalja. U kategoriji mlađih kadeta “D” zlatima je briljirao Medveščakovac VITO KRILIĆ na dasci 1m, 3m i tornju, dok je na jednometarskoj… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 08. – 10.02.2019.

Na zagrebačkom bazenu Zimskog plivališta Mladost u organizaciji KSV “Nemo” održano je Zimsko prvenstvo Zagreba za kadete i juniore. Nastupilo je oko 80 skakača i skakačica iz četiri zagrebačka kluba Dive, Medveščak, Trešnjevka i Nemo. U kategoriji limača sjajan je bio Medveščakovac LOVRO ŠTAMBAK dok je u istoj kategoriji ali kod limačica briljirala TARA MARKOVIĆ… Read more »

Pročitaj više

Eindhoven – Nizozemska, 31.01.- 03.02.2019.

U nizozemskom Eindhovenu od 31.siječnja do 03.veljače održao se “Eindhoven Diving Cup” na kojem je nastupilo 154 natjecatelja iz 12 zemalja. Gđica Ana Kera, članica Skupštine Zagrebačkog saveza za skokove u vodu na spomenutom je natjecanju bila u funkciji delegata ispred LEN- e za evaluaciju sudaca. Domaćin je ove godine proslavio 20. jubilarnu obljetnicu organizacije… Read more »

Pročitaj više

Graz, Austrija – 25.-27.01.2019.

U austrijskom je Grazu održano 2. kolo ovosezonskog Alpe Adria turnira. Članovi zagrebačkog kluba “Medveščak” koji su nastupili na natjecanju ostvarili su zapažene rezultate. U najmlađoj kategoriji E limača LOVRO ŠTAMBAK osvojio je brončanu medalju u disciplini daske 1m. Mlađi kadet VITO KRILIĆ u obje se discipline (1m i 3m) okitio najsjajnijim zlatnim medaljama. JAN… Read more »

Pročitaj više

Moskva, Rusija – 18.-20.01.2019.

U glavnom ruskom gradu Moskvi od 18. do 20. siječnja održan je Len TDC godišnji kongres, na kojem je sudjelovala gđica Ana Kera. Ana je član spomenutog “Technical Diving Committee- a” ali ujedno i član Skupštine Zagrebačkog saveza za skokove u vodu. Ruska federacija skokova u vodu bila je izvrstan domaćin kongresa na kojem su… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 16.12.2018.

Na bazenu Zimskog plivališta Mladost 16. prosinca održano je Natjecanje sportskih škola grada Zagreba za najmlađe dobne kategorije limača- ica i mlađih kadeta- kinja. Oko 60ak zagrebačkih skakača i skakačica u vodu iz Klubova “Dive”, “Medveščak”, “Nemo” i “Trešnjevka” natjecalo se u disciplini daske visine 1m i 3m. U konkurenciji limačica na jednometarskoj dasci najbolja… Read more »

Pročitaj više