Zagreb, 09. – 11.02.2018.

Na bazenu Zimskog plivališta Mladost od 09. do 11. veljače pod priređivačkom komandom Kluba za skokove u vodu “Dive” održalo se zimsko prvenstvo Zagreba za kadete i juniore. U konkurenciji 90ak sportaša iz 4 zagrebačka kluba (Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) tijekom trodnevnog natjecanja mogli su se vidjeti doista lijepi skokovi u disciplinama daske 1m,… Read more »

Pročitaj više

Trst – Italija, 19. – 21.01.2018.

2. kolo Alpe Adria natjecanja održao se u talijanskom Trstu od petka 19.og do nedjelje 21.og siječnja. Na mitingu su nastupili zagrebački klubovi “Medveščak” i “Nemo” te ostvarili slijedeće rezultate. U najmlađoj kategoriji sjajan je bio limač LOVRO ŠTAMBAK osvojivši zlato dok je njegov klupski kolega KRISTIJAN KOLAR osvojio broncu. Kod mlađih D kadetkinja iz… Read more »

Pročitaj više

Zaporožje – Ukrajina, 04. – 17.01.2018.

U ukrajinskog gradu Zaporožje na dvotjednim je sportskim pripremama bila članica zagrebačkog kluba “Medveščak” te juniorska reprezentativka TESSA PAVLEKOVIĆ. Tessa je trenirala i pripremala se za novu natjecateljsku sezonu pod budnim okom svoje trenerice Sande Donoval ali i poznate ukrajinske trenerice Tatiane Turove koja je “odgojila” mnoge ukrajinske skakačke zvijezde. Osim mnogobrojnog prikupljenog iskustva koje… Read more »

Pročitaj više

Las Palmas – Kanarsko otočje, 12. – 14.01.2018.

Na egzotičnom Kanarskom otočju u španjolskom Las Palmasu održalo se međunarodno natjecanje “Pepsi Diving Cup 2018”. U ljetnoj atmosferi otvorenog bazena nastupili su natjecatelji i natjecateljice iz čak 14 klubova, odnosno 8 zemalja, među kojima su bili članovi zagrebačkog kluba “Nemo” predvođeni trenericom Natašom Kolić. U seniorskoj konkurenciji HRVOJE BREZOVAC pozlatio se na dasci 3m… Read more »

Pročitaj više

Berlin – Njemačka, 14.- 17.12.2017.

Reprezentativac DAVID LEDINSKI i njegova kolegica BARBARA BARTOLIĆ pod vodstvom trenerice Nataše Kolić (svi članovi KSV “Nemo”) za nadolazeću natjecateljsku sezonu pripremali su se na prekrasnom bazenskom kompleksu u Berlinu. Mjesto na kojem su stvoreni i na kojem aktualno treniraju njemačke skakačke zvijezde Patrick Hausdinga i Stephan Fecka, naši su zagrebački skakači u suradnji sa… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 10.12.2017.

Na bazenu Zimskog plivališta Mladost pod priređivačkom palicom KSV Medveščak održalo se Natjecanje sportskih škola grada Zagreba. Natjecanje je to koje dva puta godišnje okupi najmlađe skakače i skakačice iz četiri zagrebačka kluba: Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka, koji se natječu u disciplini daske 1 metar. U kategoriji limačica najbolje su bile: – zlato LARA… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 01.- 03.12.2017.

Na zimskom bazenu plivališta Mladost od 01. do 03. prosinca održalo se 1. ovosezonsko kolo Alpe Adria turnira. U organizaciji KSV “Medveščak” na natjecanju je nastupilo 138 natjecatelja iz Austrije, Italije, Srbije i Hrvatske. U kategoriji E limača najbolji je bio LOVRO ŠTAMBAK iz Medveščaka, dok je u starijoj kategoriji mlađih kadetkinja kod djevojčica najuspješnija… Read more »

Pročitaj više

Brno- Češka, 25.- 26.11.2017.

Selekcija zagrebačkog saveza za skokove u vodu u sastavu David Ledinski, Maro Kokić, Tesa Smolec, Barbara Bartolić, Jan Mufić, Luka Martinović, Matilda Šrbec i Bruna Biočina nastupili su na međunarodnom natjecanju “Četiri grada” koje se ove godine održao u češkom Brnu. U konkurenciji natjecatelja iz Budimpešte, Beča, i Češke naši mlađi kadeti i kadeti nstupili su… Read more »

Pročitaj više

Singapur, 02.- 05.11.2017. / Gold Coast, Australija 09.- 12.11.2017.

Zagrebački seniorski dvojac Kluba za skokove u vodu “Nemo” HRVOJE BREZOVAC i JURAJ MELŠA nastupio je na dva uzastopno održana prestižna Grand Prix natjecanja u Singapuru i australskom Gold Costu. U prekrasnom Singapuru u konkurenciji natjecatelja iz Japana, Koreje, Velike Britanije, Njemačke i još mnogih skakčkih velesila dečki su nastupom u disciplini sinkro daska 3m… Read more »

Pročitaj više

Aachen – Njemačka, 03. – 05.11.2017.

U njemačkom gradu Aachenu od 03.do 05. studenog održan je miting za mlađe dobne kategorije jakog međunarodnog nivoa. “Ula Klinger Cup 2017” ove je godine okupio skakače i skakačice iz 11 europskih zemalja, među kojima su bila tri člana zagrebačkog kluba “Nemo”: BARBARA BARTOLIĆ, JURJA BEGANOVIĆ i MATEO OBULJEN. Kadetkinja BARBARA BARTOLIĆ zbog ozljede koljena… Read more »

Pročitaj više