Europsko juniorsko prvenstvo u Rijeci

Najbolji hrvatski mladi skakači u vodu spremni su za Europsko juniorsko prvenstvo u Rijeci. Od 21.- 27.06. Rijeka je domaćin skakačima u vodu iz 24 zemalja. Hrvatsku predstavlja 8 reprezentativaca od kojih 6 dolazi iz zagrebačkih klubova (mlađe juniorke Barbara Bartolić, Lora Magaš i Tesa Smolec, mlađi juniori Luka Martinović i Jan Mufić te junior… Read more »

Pročitaj više

Zagreb – Situacijski trening za kadete

Poradi epidemioloških mjera koje su na snazi najmlađim skakačicama i skakačima iz zagrebačkih klubova “Dive”, “Medveščak” i “Nemo” još uvijek nije dopušteno natjecati, te se iz spomenutog razloga za njih u subotu 05.06. na bazenu “Utrina” organizirao uobičajeni trening ali “situacijskog karaktera”. Istvremeno su proglašeni najbolji u 2020. godini ispred Zagrebačkog saveza za skokove u… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 08.05.2021.

Na bazenu Utrina pod epidemiološkim je mjerama u organizaciji kluba za skokove u vodu “Nemo” održano Juniorsko prvenstvo Zagreba u disciplini jednometarske daske. U kategoriji mlađih “B” juniora zlatom se okitio JAN MUFIĆ, srebrnu medalju osvojio je LUKA MARTINOVIĆ (obojica članovi Kluba “Medveščak”) dok je na treću stepenicu postolja stao MATEO OBULJEN iz “Nema”. Kod… Read more »

Pročitaj više

Zadar, 23.- 24.04.2021.

Na zadarskom Višnjiku od 23. do 24. travnja pod epidemiološkim se mjerama održalo Prvenstvo Hrvatske za juniorke i juniore. Skakačice i skakači zagrebačkih Klubova “Dive”, Medveščak” i “Nemo” osvojili su ukupno 29 medalja te postigli odlične rezultate. U sinkro disciplini sa daske 3m u ženskoj konkurenciji zlatom se okitila LORA MAGAŠ iz “Medveščaka” sa Huljev… Read more »

Pročitaj više

Zadar, 05.- 07.03.2021.

Na zadarskom Višnjiku pod epidemiološkim je mjerama održano zimsko izdanje Seniorskog prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji. Zagrebački klubovi (Dive, Medveščak i Nemo) ostvarili su sjajne rezultate i okitili se mnogobrojnim titulama prvaka- inja te viceprvaka- inja Hrvatske. U ženskoj individualnoj konkurenciji na jednometarskoj dasci medalju srebrnog sjaja osvojila je BARBARA BARTOLIĆ (Nemo), dok… Read more »

Pročitaj više

Zadar, 23. – 24.01.2021.

Na Zadarskom bazenu “Višnjik” od 23. do 24. siječnja održalo se 1. kolo Kupa Hrvatske. Pod epidemiološkim mjerama juniorke i juniori u statusu kategoriziranih sportaša nastupili su u dvjema disciplinama, daska visine 1m i 3m. Najuspješniji su bili junior David Ledinski s osvojena dva zlata i ostvarene norme za Europsko juniorsko prvenstvo na obje discipline… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 07.- 08.11.2020.

Pod strogim epidemiološkim mjerama na bazenu “Utrina” od 07. do 08. studenog održalo se Zimsko Prvenstvo Zagreba za kadete i juniore. U organizaciji Zagrebačkog saveza za skokove u vodu skakačice i skakači su nastupili u disciplini daske visine 1m. U kategoriji mlađih “D” kadetkinja prvakinja Zagreba postala je DINA KIŠ (Nemo), srebro je osvojila EMA… Read more »

Pročitaj više

Rijeka, 24. – 26.07.2020.

Riječka Kantrida na otvorenom je bazenu ugostila hrvatske skakače i skakčice u vodu među kojim su bili i predstavnici zagrebačkih Klubova “Medveščak” i “Nemo”. Junior DAVID LEDINSKI iz “Nemo” Kluba briljirao je na dasci 3m gdje je normu saveza premašio za 50 bodova. David je osvojio 3 individualna zlata… Kod djevojaka u istoj kategoriji, Medveščakovka… Read more »

Pročitaj više

Zadar, 10. – 11.07.2020.

Pod epidemiološkim mjerama na zadarskom bazenu Višnjik od 10. do 11. srpnja održalo se Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Na natjecanju su sudjelovale sportašice i sportaši iz 5 hrvatskih klubova nastupivši u 3 individualne i 2 sinkro discipline. U pojedinačnoj konkurenciji seniora u svim disciplinama zlatima je dominirao JURAJ MELŠA iz Kluba “Nemo”… Read more »

Pročitaj više

Zagreb / Rostock – Njemačka, 21. – 23.02.2020.

U tandemskoj organizaciji Klubova “Dive” i “Medveščak” od 21. do 22. veljače na bazenu Zimskog plivališta Mladost u Zagrebu održano je Zimsko prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore. Zagrebački su Klubovi ostvarili doista sjajne rezultate a njihovi se sportaši okitili mnogobrojnim medaljama. U najmlađoj dobnoj kategoriji mlađih kadeta naslovom prvaka Hrvatske okitio se Medveščakovac LOVRO… Read more »

Pročitaj više