U organizaciji zagrebačkog kluba “Dive” na bazenu Zimskog plivališta Mladost od 24.do 26.svibnja održalo se ljetno izdanje Prvenstva Zagreba za kadete i juniore.
Skakači i skakačice iz klubova “Dive”, “Medveščak”, “Nemo” i “Trešnjevka” ostvarili su niz sjajnih rezultata.

Najmlađu dobnu kategoriju natjecanja zlatima su obilježili limačica DINA KIŠ (Nemo) i limač LOVRO ŠTAMBAK (Medveščak) u disciplini jednometarske daske.

Mlađi kadet iz “Medveščaka” VITO KRILIĆ dominirao je na svim individualnim disciplinama, dok su se kod djevojčica na najvišoj stepenici postolja izmijenjivale LARA KOKANOVIĆ iz “Nema” na 1m, te KARLA LATIN na 3m i EMA SMOLEC na tornju 5m (obje članice “Medveščaka”).

U konkurenciji C kadeta najuspješniji je bio Medveščakovac LUKA MARTINOVIĆ (zlato na 1m i tornju) dok se u disciplini trometarske daske zlatom okitio njegov klupski kolega JAN MUFIĆ.
Kadetkinja HANA OŽANIĆ (Medveščak) osvojila je 1. mjesto na 1m i 3m a MATILDA ŠRBEC iz “Nema” bila je najbolja na tornju.

DAVID LEDINSKI (Nemo), u kategoriji mlađih juniora odličan je bio na daskama 1m i 3m, dok je na tornju medalja zlatnog sjaja pripala ROKU KRILIĆU iz “Medveščaka”.
Kod djevojaka, na 1m i 3m dominirala je BARBARA BARTOLIĆ (Nemo) a na tornju visine 5m 1.mjesto osvojila je DORA TOMLJENOVIĆ (Medveščak).

U najstarijoj kategoriji natjecanja, onoj juniorskoj, sa po 3 individalna zlata okitili su se DOMINIK PAVELIĆ iz kluba “Nemo” i TESSA PAVLEKOVIĆ iz kluba “Medveščak”.

Sinkro disciplinu sa daske visine 3m obilježili su kadeti JAN MUFIĆ/ LUKA MARTINOVIĆ (Medveščak), kadetkinje BRUNA BIOČINA/ HANA OŽANIĆ, juniorski muški par DOMINIK PAVELIĆ/ DAVID LEDINSKI (Nemo) te ženski JANA KRVAVICA/ BARBARA BARTOLIĆ (Nemo).

Iskrene čestitke svima!