Na bazenu Zimskog plivališta Mladost u subotu 21.04. održano je Natjecanje sportskih škola grada Zagreba za najmlađe kategorija limača- ica te mlađih kadeta- kinja.
Oko 60ak skakača i skakačica iz 4 zagrebačka kluba (Dive, Medveščak, Trešnjevka i Nemo) u rasponu od 5 do 11 godina natjecalo je u disciplini daske 1m.

U najmlađoj kategoriji limača briljirao je talentirani LOVRO ŠTAMBAK a drugoplasirani je bio KRISTIJAN KOLAR (obojica članovi Medveščaka) dok je na 3. mjestu završio FILIP TOŠIĆ iz Dive- a.
Kod djevojčica u istoj dobnoj kategoriji najuspješnija je bila Trešnjevčanka LARA KOKONOVIĆ, srebrnu medalju osvojila je EMA SMOLEC iz Medveščaka a brončanu TARA MIRKOVIĆ iz kluba Dive.

Kategoriju mlađih kadeta zlatom je obilježio Nemač MATEO OBULJEN…srebrni je bio VITO KRILIĆ iz Medveščaka a na treću je stepenicu postolja stao FRANE LJUBIČIĆ, također iz Medveščaka.
HANA OŽANIĆ pozlatila se u konkurenciji mlađih kadetkinja, 2.mjesto osvojila je KLARA BELEC iz Trešnjevke a 3. je bila BRUNA BIOČINA (Medveščak).

Iskrene čestitke svima!