Na bazenu Zimskog plivališta Mladost 16. prosinca održano je Natjecanje sportskih škola grada Zagreba za najmlađe dobne kategorije limača- ica i mlađih kadeta- kinja.
Oko 60ak zagrebačkih skakača i skakačica u vodu iz Klubova “Dive”, “Medveščak”, “Nemo” i “Trešnjevka” natjecalo se u disciplini daske visine 1m i 3m.

U konkurenciji limačica na jednometarskoj dasci najbolja je bila TARA MIRKOVIĆ iz kluba “Dive”, medalju srebrnog sjaja osvojila je PATRIZIA BELIĆ iz “Medveščaka” dok se na treću stepenicu popela DINA KIŠ iz “Nema”.
Na trometarskoj dasci Tara je ponovno bila najuspješnija, a Patrizia i Dina zamijenile su svoja mjesta u plasmanu…Dina je osvojila 2. a Patriziia 3. mjesto.

Kod limača briljirao je perspektivni LOVRO ŠTAMBAK (Medveščak) koji se pozlatio na 1m i 3m, Nemač VID BEGANOVIĆ osvojio je dvije srebrne medalje (1m, 3m), dok je petogodišnji LUKA ŠTAMBAK (Medveščak) oko vrata objesio dvije brončane medalje (1m, 3m).

Stariju dobnu kategoriju mlađih kadetkinja, obilježila je sa dva osvojena zlata Trešnjevčanka LARA KOKANOVIĆ (1m i 3m). SMOLEC EMA iz kluba “Medveščak” na dasci vsine 1m zauzela je 2. mjesto a BRUNA HRESTAK iz “Nema” 3. mjesto.
Na trometarskoj dasci drugoplasirana bila je KARLA LATIN iz “Medveščaka” dok su 3. mjesto bodovno dijelile VANJA KOVAČEVIĆ- EBERHARDT (Medveščak) i BRUNA HRESTAK.

Mlađi kadet VITO KRILIĆ najsjajniji je bio u obje discipline u kojima je nastupio (1m- 3m), KRISTIJAN KOLAR dva je puta bio 2.a FRANE LJUBIČIĆ dva puta 3. (sva trojica članovi su KSV “Medveščak”).

Od srca najiskrenije čestitke budućnosti zagrebačkih skokova u vodu!