U priređivačkoj funkciji zagrebačkog kluba “Nemo” od 15. do 16.ožujka na Zimskom je plivalištu Mladost održano prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke.
U konkurenciji 5 hrvatskih klubova, zagrebački su klubovi ostvarili najbolje rezultate…

Senior JURAJ MELŠA, član kluba “Nemo” okitio se naslovom prvaka Hrvatske u svim individualnim disciplinama, a za izdvojiti jest svakako njegov rezultat na jednometarskoj dasci gdje je ostvario normu HSSV- u za odlazak na svjetsko i europsko prvenstvo.
HRVOJE BREZOVAC i DAVID LEDINSKI (obojica “Nemo”) izmijenjivali su se u konačnom pojedinačnom plasmanu na drugoj i trećoj stepenici postolja.

Kod seniorki, TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) okitila se naslovom seniorke prvakinje Hrvatske u disciplini tornja 5m, BARBARA BARTOLIĆ (Nemo) stala je na najvišu stepenicu postolja na dasci 3m.
DORA TOMLJENOVIĆ (Medveščak) postala je viceprvakinja Hrvatske na tornju 5m, dok je JANA KRVAVICA (Nemo) osvojila 2 individualne brončane medalje.

U sinkro disciplini daske 3m najbolji su bili skakači i skakačice iz KSV “Nemo”…
JURAJ MELŠA u paru sa DAVIDOM LEDINSKIM, te JANA KRVAVICA sa BARBAROM BARTOLIĆ.
Medaljom srebrnoga sjaja okitili su se sinkro parovi iz “Medveščaka” LUKA MARTINOVIĆ- JAN MUFIĆ i kod seniorki TESSA PAVLEKOVIĆ- DORA TOMLJENOVIĆ.
Brončani su bili MARO KOKIĆ- ROKO KRILIĆ te TESA SMOLEC- MARTA SABOL (svi KSV “Medveščak”).

Natjecalo se i u sinkro Mix disciplini sa daske 3m gdje u tandemu skaču seniori i seniorke.
Najkvalitetnijom izvedbom svojih 5 skokova istaknuli su se DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ iz “Nema”, drugoplasirani su bili JURAJ MELŠA i JANA KRVAVICA (Nemo) dok su 3.mjesto osvojili JAN MUFIĆ i TESSA PAVLEKOVIĆ.

U sklopu otvaranja natjecanja, proglašeni su najbolji sportaš i sportašica ispred Hrvatskog saveza za skokove u vodu u protekloj 2018. godini.
Na temelju postignutih rezultata najboljim je proglašen DAVID LEDINSKI iz kluba “Nemo” a najboljom skakačicom TESSA PAVLEKOVIĆ iz “Medveščaka”.

Od srca iskrene čestitke svima!