Zagrebački klub “Medveščak” od 14. do 16. veljače na bazenu Zimskog plivališta Mladost ugostio je zagrebačke skakače i skakačice kadetsko- juniorskog uzrasta.

U kategoriji limačica na dasci 1m prvakinja Zagreba postala je TARA MIRKOVIĆ iz Kluba “Dive” dok je kod dječaka najbolji bio Medveščakovac LUKA ŠTAMBAK.

Konkurenciju mlađih “D” kadetkinja zlatima je na dasci 1m, 3m i tornju obilježila EMA SMOLEC a LOVRO ŠTAMBAK najtrofejniji je bio u muškom dijelu natjecanja (oboje članovi “Medveščaka”).

Kadetkinja HANA OŽANIĆ (“Medveščak”) tri se puta penjala na najvišu stepenicu postolja u individualnim disciplinama dok je kod kadeta na isti način superioran bio VITO KRILIĆ (također “Medveščak”).

Kod mlađih “B” juniorka Medveščakovka TESA SMOLEC osvojila je dvije medalje zlatnog sjaja (1m i 3m) dok je na tornju 5m zlato odnijela BARBARA BARTOLIĆ iz Kluba “Nemo”.
U muškoj kategoriji u disciplini jednometarske daske zlatni je bio JAN MUFIĆ, na “trici” se pozlatio LUKA MARTINOVIĆ a na tornju je najuspješniji bio MARO KOKIĆ (sva trojica članovi su “Medveščaka”).

Juniorka TESSA PAVLEKOVIĆ iz “Medveščaka” okitila se zlatima na 1m, 3m i tornju a DAVID LEDINSKI iz “Nema” najuvjerljiviji je bio u pojedinačnim muškim nastupima.

Nastupalo se i u sinkro disciplini sa visine daske 3m gdje su najbolje bile kadetkinje BRUNA BIOČINA i HANA OŽANIĆ (“Medveščak”) te kadeti MATEO OBULJEN (Nemo) i VITO KRILIĆ (“Medveščak”).
U starijoj dobnoj kategoriji juniora slavio je tandem iz “Nema” DAVID LEDINSKI i DOMINIK PAVELIĆ te juniorke TESSA PAVLEKOVIĆ u paru sa DOROM TOMLJENOVIĆ (“Medveščak”).

U sklopu otvaranja natjecanja proglašeni su najuspješniji sportaši- ce u protekloj 2019. godini ispred Zagrebačkog saveza za skokove u vodu.
Plakete je najboljima dodijelila gđa Maša Brezovac, predsjednica Zagrebačkog Saveza.
Čestitamo laureatima te naravno svima na postignutim rezultatima na ovome Prvenstvu.