Na ljetnom bazenu ŠRC “Šalata” u priređivačkoj ulozi kluba “Medveščak” održano je posljednje kolo Alpe Adria međunarodnog turnira, te 19. po redu “Zagreb Diving Meeting”.

Na spomenutom su natjecanju nastupili skakači i skakačice iz 12 klubova iz Austrije, Italije, Ukrajine, Srbije i Hrvatske, među kojima su bila i četiri zagrebačka kluba.

U kategoriji limača srebrni je bio LOVRO ŠTAMBAK iz “Medveščaka” dok je kod limačica TARA MIRKOVIĆ (Dive) bila brončana.

Kokurenciju D mlađih kadeta sa tri zlatne medalje obilježio je Medveščakovac VITO KRILIĆ.

Kadet LUKA MARTINOVIĆ iz “Medveščaka” okitio se paletom medalja, zlatom na tornju, srebrom na 3m te broncom na 1m. Njegov klupski kolega JAN MUFIĆ osvojio je dvije medalje brončanog sjaja i jednu srebrnu.
MATILDA ŠRBEC, kadetkinja iz “Nema” bila je 1. na tornju 5m, HANA OŽANIĆ (Medveščak) osvojila je dvije srebrne medalje, JURJA BEGANOVIĆ (Nemo) dvije brončane a BRUNA BIOČINA (Medveščak) bila je brončana na tornju 5m.

U konkurenciji mlađih juniora na jednometarskoj dasci ROKO KRILIĆ iz kluba “Medveščak” popeo se na drugu stepenicu postolja dok je na “trici” osvojio broncu.
Kod djevojaka, u istoj kategoriji mlađih juniorki, DORA TOMLJENOVIĆ pozlatila se na tornju, SABOL MARTA osvojila je srebro na dasci visine 3m a TESA SMOLEC zauzela je dva puta 3. mjesto (sve članice KSV “Medveščak”).
MIRTA MAKOVAC iz “Trešnjevke” u disciplini tornja 5m oko vrata je objesila medalju brončanog sjaja.

Junior DOMINIK PAVELIĆ (Nemo) na trometarskoj je dasci zauzeo 2.mjesto, kao i na tornju, dok je na 1m bio 3.
Medveščakovka TESSA PAVLEKOVIĆ nastupila je u disciplini daske 1m te osvojila medalju srebrnog sjaja.

Iskrene čestitke svima!