Na bazenu zimskog plivališta Mladost u organizaciji zagrebačkog kluba “Dive” održalo se proljetno izdanje “Natjecanje sportskih škola grada Zagreba”.
Na natjecanju su nastupili najmlađe kategorije limača i limačica te mlađi kadeti i kadetkinje u disciplini daske visine 1m i 3m.

U konkurenciji 4 Kluba iz Zagreba (Dive, Medveščak, Trešnjevka i Nemo) najuspješniji su bili limači LOVRO ŠTAMBAK iz “Medveščaka” (zlato 1m i 3m) te VID BEGANOVIĆ (Nemo) i najmlađi LUKA ŠTAMBAK (Medveščak).
Kod limačica je dominirala TARA MIRKOVIĆ iz kluba “Dive” dok su se ovisno o disciplini na srebrnoj i brončanoj stepenici postolja izmjenjivale DINA KIŠ iz “Nema” i PATRIZIA BELIĆ iz “Medveščaka”.

Mlađi “Medveščakovi” kadeti FRANE LJUBIČIĆ, KRISTIJAN KOLAR i LUKA ĆORLUKA bili su osvajači odličja na jednometarskoj dasci dok je na “trici” medalju brončanog sjaja osvojio “Nemač” FILIP MITRIĆ.
Kategoriju mlađih kadetkinja na dasci 1m obilježila je zlatom VANJA KOVAČEVIĆ EBERHARDT, srebrom KARLA LATIN te broncom PETRA BOROJE (sve tri članice “Medveščaka”). Na disciplini trometarske daske sjajna je bila LARA KOKANOVIĆ iz kluba “Nemo”, srebro je pripalo VANJI KOVAČEVIĆ EBERTHARDT a EMI SLOLEC iz “Medveščaka” pripala je bronca.

Iskrene čestitke našim najmlađim zagrebačkim skakačima i skakačicama!