Na bazenu Zimskog plivališta Mladost od 09. do 11. veljače pod priređivačkom komandom Kluba za skokove u vodu “Dive” održalo se zimsko prvenstvo Zagreba za kadete i juniore.

U konkurenciji 90ak sportaša iz 4 zagrebačka kluba (Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) tijekom trodnevnog natjecanja mogli su se vidjeti doista lijepi skokovi u disciplinama daske 1m, 3m, tornja te u sinkro 3m.

Krenuvši od najmlađih, najuspješniji su bili limačica EMA SMOLEC i limač LOVRO ŠTAMBAK sa daske 1m (oboje članovi KSV “Medveščak”).

U kategoriji mlađih kadeta na dasci 1m zlatni je bio Medveščakovac VITO KRILIĆ (kao i na tornju), dok je MATEO OBULJEN iz “Nema” zlato odnio na trometarskoj dasci.
U istoj kategoriji ali kod djevojčica, najbolje su bile HANA OŽANIĆ (1m, toranj) i BRUNA BIOČINA (obje “Medveščak”).

Konkurenciju kadeta obilježili su naizmjenično Medveščakovci MARO KOKIĆ (1m), JAN MUFIĆ (3m) te LUKA MARTINOVIĆ (toranj), dok je kod djevojčica BARBARA BARTOLIĆ iz Kluba “Nemo” bila najuvjerljivija na 1m i 3m a na tornju se zlatom okitila TESA SMOLEC iz “Medveščaka”.

DAVID LEDINSKI (Nemo) sjajan je bio u kategoriji mlađih juniora kao i TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) u kategoriji mlađih juniorka. Oboje su bili odlični u individualnim disciplinama te opravdano zaslužili naslov prvaka Zagreba u svojoj dobnoj kategoriji.

Najstariju kategoriju natjecanja, onu juniorsku, pamtiti ćemo po zlatima DOMINIKA PAVELIĆA te njegove klupske kolegice JANE KRVAVICE, koji su se pozlatili u svim disciplinama.

U sklopu otvorenja natjecanja, održano je također svečano proglašenje najboljih skakača i skakačica ispred Zagrebačkog saveza za skokove u vodu u protekloj natjecateljskoj sezoni.
Laureati su imali čast primiti plakete od članova uvaženog LEN TDC odbora, koji su u to vrijeme bili u našem gradu sa ciljem održavanja LEN kongresa.
Među njima bili su gđa Georgia Frygou Consolo- predsjednica spomenutog TDC- a, g Andriy Vlaskov- podpredsjednik LEN- e, g Klaus Dibiasi- osvalač 2 olimpijska i svjetska zlata te mnoga druga zvučna imena bitna za naš sport na europskoj razini.

Isto tako, osim individualnih priznanja najboljima, proglašeni su i najbolji Klubovi u gradu Zagrebu.
Titulu najuspješnijeg odnio je KSV “Nemo, KSV “Medveščak” zauzeo je drugo mjesto dok se na treće mjesto plasirao KSV “Dive”.