Pod priređivačkom palicom KSV “Trešnjevka” na bazenu Zimskog plivališta Mladost od 08. do 09.03. održano je prvenstvo grada Zagreba za seniore i seniorke.
Skakači i skakačice iz zagrebačkih klubova “Dive”, “Medveščak”, “Nemo” i “Trešnjevka” nastupili su u disciplinama daske 1m, 3m, toranj 5m i sinkro daske visine 3m.

U individualnim nastupima briljirao je JURAJ MELŠA iz “Nema”, DAVID LEDINSKI, također član KSV “Nemo” osvojio je dvije srebrne medalje (3m i toranj) dok je na jednometarskoj dasci zauzeo 3. mjesto. FRANKO BASLER iz “Medveščaka” plasirao se na 2. mjesto na 1m a na trometarskoj dasci i tornju 5m popeo se na treću stepenicu postolja.

U konkurenciji seniorki u pojedinačnim je disciplinama najuspješnija bila Medveščakovka TESSA PAVLEKOVIĆ (zlato na 3m i tornju i srebro na 1m), Nemačica BARBARA BARTOLIĆ postala je prvakinja Zagreba u disciplini daske 1m a viceprvakinja sa trometarske daske, dok je njezina klupska kolegica JANA KRVAVICA osvojila jedno srebro i dvije bronce. DORA TOMLJENOVIĆ (Medveščak) na tornju 5m osvojila je medalju brončanog sjaja.

Sinkro disciplina sa visine daske 3m iznjedrila je slijedeće medaljaše:
Seniorke:
1. JANA KRVAVICA/ BARBARA BARTOLIĆ (Nemo)
2. TESSA PAVLEKOVIĆ/ DORA TOMLJENOVIĆ (Medveščak)
3. MARTA SABOL/ TESA SMOLEC (Medveščak)

Seniori:
1. JURAJ MELŠA/ DAVID LEDINSKI (Nemo)
2. MARO KOKIĆ/ ROKO KRILIĆ (Medveščak)
3. JAN MUFIĆ/ LUKA MARTINOVIĆ (Medveščak).

Iskrene čestitke svima!