Na bazenu Utrina pod epidemiološkim je mjerama u organizaciji kluba za skokove u vodu “Nemo” održano Juniorsko prvenstvo Zagreba u disciplini jednometarske daske.

U kategoriji mlađih “B” juniora zlatom se okitio JAN MUFIĆ, srebrnu medalju osvojio je LUKA MARTINOVIĆ (obojica članovi Kluba “Medveščak”) dok je na treću stepenicu postolja stao MATEO OBULJEN iz “Nema”.
Kod djevojaka, najuspješnija je bila Nemačica JURJA BEGANOVIĆ, 2.mjesto osvojila je LORA MAGAŠ iz “Medveščaka” a 3.mjesto zauzela je MATILDA ŠRBEC (Nemo).

Juniorski prvak Zagreba postao je DAVID LEDINSKI (Nemo), srebrom ga prati MARO KOKIĆ iz “Medveščaka” a brončano odličje oko vrata objesio je Nemač ROKO KRILIĆ.
TESSA PAVLEKOVIĆ, najuvjerljivija je bila kod juniorki dok je srebro odnijela TESA SMOLEC (obje članice “Medveščaka”). BARBARA BARTOLIĆ (“Nemo”) plasirala se na 3.mjesto.

Zagrebački savez za skokove u vodu u sklopu natjecanja uručio je plakete najboljim juniorkama i juniorima u prošloj 2020. godini.
Laureati su sljedeći:

  • BARBARA BARTOLIĆ (Nemo) – najbolja mlađa juniorka
  • LUKA MARTINOVIĆ (Medveščak) – najbolji mlađi junior
  • TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) – najbolja juniorka
  • DAVID LEDINSKI (Nemo) – najbolji junior.

Najuspješnijim Klubom protekle natjecateljske sezone proglašen je KSV “Medeveščak”, 2.mjesto osvojio je KSV “Nemo” a 3.mjesto KSV “Dive”.

Iskrene čestitke svima!