Pod strogim epidemiološkim mjerama na bazenu “Utrina” od 07. do 08. studenog održalo se Zimsko Prvenstvo Zagreba za kadete i juniore.
U organizaciji Zagrebačkog saveza za skokove u vodu skakačice i skakači su nastupili u disciplini daske visine 1m.

U kategoriji mlađih “D” kadetkinja prvakinja Zagreba postala je DINA KIŠ (Nemo), srebro je osvojila EMA SMOLEC iz “Medveščaka” a broncom se okitila LARA KOKANOVIĆ iz Kluba “Nemo”.
Kod dječaka je zlatom dominirao LOVRO ŠTAMBAK (Medveščak), medalju srebrnog sjaja osvojio je PATRIK JORDAN NICOSSCIA (Nemo) a broncu KRISTIJAN KOLAR (Medveščak).

Kod starijih “C” kadetkinja na najvišu se stepenicu postolja popela HANA OŽANIĆ, srebro je oko vrata objesila VANJA KOVAČEVIĆ EBERHARDT a 3. mjesto je osvojila KARLA LATIN (sve tri su članice Kluba “Medveščak”).
MATEO OBULJEN (Nemo) najuspješniji je bio kod kadeta, dok ga rezultatom prate srebrni FRANE LJUBIČIĆ (Medveščak) te brončani DINO VARGA (Dive).

U konkurenciji mlađih juniorki 1.mjesto zauzela je Nemačica BARBARA BARTOLIĆ, koja je ostvarila bodovnu normu HSSV- u. Drugoplasirana je bila TESA SMOLEC a 3. je mjesto osvojila MARTA SABOL (obje “Medveščak”).
Mlađi “B” junior LUKA MARTINOVIĆ istaknuo se osvojivši medalju zlatnog sjaja te normu HSSV- u, kao i njegov klupski kolega MARO KOKIĆ (srebro + norma). JAN MUFIĆ natjecanje je u konačnici završio na 3. mjestu (sva trojica mlađih juniora članovi su Kluba “Medveščak”).

U najstarijoj dobnoj “A” kategoriji na natjecanju najbolja je bila TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak), srebrna je bila IZABELA BANČIĆ (Nemo) a brončanu je medalju osvojila TARA BAĆE (također iz “Medveščaka”).
Junior DAVID LEDINSKI iz “Nema” odličan je bio u muškoj konkurenciji premašivši normu za 20 bodova (osvojio je zlato).

Iskrene čestitke svima na postignutim rezultatima te “ostanite odgovorni i zdravi”.