Na zadarskom Višnjiku pod epidemiološkim je mjerama održano zimsko izdanje Seniorskog prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj kategoriji.

Zagrebački klubovi (Dive, Medveščak i Nemo) ostvarili su sjajne rezultate i okitili se mnogobrojnim titulama prvaka- inja te viceprvaka- inja Hrvatske.

U ženskoj individualnoj konkurenciji na jednometarskoj dasci medalju srebrnog sjaja osvojila je BARBARA BARTOLIĆ (Nemo), dok je brončana bila TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak). Na dasci visine 3m 2. mjesto osvojila je TESA SMOLEC (Medveščak) a Bartolić je zauzela 3. mjesto. Toranj visine 5m naslov viceprvakinje donio je Medeveščakovki LORI MAGAŠ a njezina klupska kolegica Smolec rangirala se na 3. mjesto.

Mušku konkurenciju na dasci 1m zlatom je obilježio DAVID LEDINSKI iz kluba “Nemo” dok je LUKA MARTINOVIĆ iz “Medveščaka” u istoj disciplini osvojio 3. mjesto. Na trometarskoj je dasci Ledinski osvojio srebro a JAN MUFIĆ (Medveščak) popeo se na treću brončanu stepenicu postolja. Seniorski prvak Hrvatske u disciplini tornja postao je Martinović, srebrom se okitio Ledinski a 3. mjesto je zauzeo ROKO KRILIĆ (Nemo).

U sinkro disciplini najuvjerljivije kod žena bile su BARBARA BARTOLIĆ u paru sa JURJOM BEGANOVIĆ (Nemo), srebrom ih prati LORA MAGAŠ (Medveščaka) sa zdrankom Huljev te broncom Medveščakovke TESSA PAVLEKOVIĆ i TESA SMOLEC.
Najbolji muški sinkro tandem bio je DAVID LEDINSKI (Nemo) te Neveščanin iz Zadra. JAN MUFIĆ i LUKA MARTINOVIĆ (obojica “Medveščak) plasirali su se na 2. mjesto dok su 3. mjesto osvojili MARO KOKIĆ (Medveščak) i ROKO KRILIĆ (Nemo).
TESA SMOLEC i LUKA MARTINOVIĆ odlični su bili u sinkro Mix disciplini sa dsake 3m te se zasluženo okitili najsjajnijom medaljom. Nemači BARBARA BARTOLIĆ i DAVID LEDINSKI osvojili su srebro a par iz Medveščaka LORA MAGAŠ i JAN MUFIĆ broncu.

Iskrene čestitke svima na postignutim rezultatima!