Zadarski bazen “Višnjik” od 03. do 05. svibnja udomaćio je skakače i skakačice iz 8 zemalja na međunarodnom Alpe Adria turniru otvorenog tipa.
Na 3. kolu ovosozenskog natjecanja nastupili su i zagrebački klubovi “Medveščak” i “Nemo” te ostvarili sjajne rezultate.

Najuspješniji zlatni limač bio je LOVRO ŠTAMBAK iz “Medveščaka” dok je kod limačica sjajna srebrna bila DINA KIŠ iz “Nema”.

Kategoriju mlađih kadeta obilježio je VITO KRILIĆ (Medveščak), osvojivši medalje zlatnog sjaja na jednometarskoj i trometarskoj dasci. Njegov klupski kolega FRAN LJUBIČIĆ osvojio je 3. mjesto na 1m.

Kadetkinja HANA OŽANIĆ odnijela je srebro na 1m i 3m, dok je BRUNA BIOČINA zauzela treću stepenicu postolja u disciplini daske 1m (obje članice KSV “Medveščak”).
U istoj kategoriji ali kod dječaka uspješan je bio LUKA MARTINOVIĆ (Medveščak) koji se u obje discipline u kojima je nastupio (1m, 3m) plasirao na 2. mjesto, a JAN MUFIĆ (Medveščak) “uzeo” je broncu na 3m.

Medveščakovka TESSA SMOLEC, mlađa juniorka, okitila se srebrom na 3m i broncom na 1m, dok je DORA TOMLJENOVIĆ natjecanje na 3m završila na 3. mjestu.
U muškoj konkurenciji zlatima je briljirao ROKO KRILIĆ iz “Medveščaka” koji se na najvišu stepenicu postolja penjao dva puta.

Najstarija osvajačica odličja bila je juniorka TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) koja je nastupila na dasci 1m te zauzela 2. mjesto.

Iskrene čestitke svima!