Seniorsko prvenstvo Hrvatske i Zagreba (5.-6.11.2021.) održano je na nedavno otvorenom Zimskom plivalištu Mladost. Zagreb su predstavljali skakači/ ce iz klubova KSV Dive; KSV Nemo i KSV Medveščak.

U kategoriji seniorki Tessa Pavleković (KSV Medveščak) postala je prvakinja Hrvatske i Zagreba u disciplini toranj.

Barbara Bartolić (KSV Nemo) osvojila je zlatno odličje na prvenstvu Zagreba i srebro na prvenstvu Hrvatske u disciplini daske 3m. Na dasci 1m prvakinja Zagreba i viceprvakinja Hrvatske postala je Tesa Smolec (KSV Medveščak).
Kod seniora najbolji rezultat ostvario je David Ledinski (KSV Nemo) koji je prvakom Hrvatske i Zagreba postao četiri puta. U pojedinačnoj konkurenciji osvojio je prva mjesta na daskama 1m i 3m. Prvakom države i gradskim prvakom postao je i Luka Martinović (KSV Medveščak) u disciplini toranj.

U disciplinama sinkro seniori i seniorke, kod djevojaka najuspješnija u državi bila je Lora Magaš (KSV Medveščak) u paru s Brunom Huljev (KSV Zadar), dok su prvakinjama Zagreba postale Tesa Smolec i Tessa Pavleković. Kod seniora David Ledinski je postao prvakom Hrvatske u paru s Zadraninom Matejom Neveščaninom dok su prvacima Zagreba postali Luka Martinović i Jan Mufić (KSV Medveščak).

U disciplini sinkro mix prvo mjesto u državi i Zagrebu osvojili su Barbara Bartolić i David Ledinski.