Na riječkoj Kantridi od 22. do 24. studenog održano je međunarodno natjecanje “4 countries competition”.
Natjecanje u organizaciji Zagrebačkog saveza za skokova u vodu ugostilo je skakače i skakačice “D” i “C” kategorije iz Austrije, Mađarske, Češke i Zagreba.
Zagrebačka selekcija u sastavu VITO KRILIĆ, LOVRO ŠTAMBAK, LARA KOKANOVIĆ, VANJA KOVAČEVIĆ EBERHARDT, JAN MUFIĆ, LUKA MARTINOVIĆ, JURJA BEGANOVIĆ i HANA OŽANIĆ u pratnji trenerica Marine Novosel i Petre Balog ostvarila je sjajne rezultate.

Mlađi kadet Vito Krilić bio je najuspješniji, osvojivši dvije medalje zlatnog sjaja…na 1m i 3m. U istoj kategoriji sjajan je bio i perspektivni Lovro Štambak, koji je osvojio 3.mjesto na jednometarskoj i trometarskoj dasci.
Kod djevojčica, Lara Kokanović pozlatila se na dasci 1m dok se Vanja Kovačević Eberhardt plasirala na 3.mjesto u disciplini daske 3m.

Jan Mufić i Luka Martinović dominirali su u kadetskoj kategoriji. Jan je bio najbolji na 1m okitivši se zlatom dok je Luka osvojio srebro. Na “trici” je konačni plasman bio obrnuti… Luka je osvojio zlato a Jan medalju srebrnog sjaja.
Kadetkinja Jurja Beganović odlična je bila na 1m gdje joj je najsjajnija medalja izmakla za 0.90 bodova. Osvojila je 2.mjesto a Hana Ožanić 3.mjesto. Na trometarskoj dasci, Hana je pak bila srebrna a Jurja brončana.

Kao najbolja ekipa natjecanje proglašena je upravo naša, Zagrebački savez za skokove u vodu.
Čestitke sportašima i trenerima na postignutim rezultatima ali i tajnici Nataši Kolić na uspješnoj organizaciji.