Ljetni bazen “Kantrida” u Rijeci od 04. do 07. srpnja udomaćio je skakače i skakačice iz 13 zemalja na Otvorenom ljetno kadetsko- juniorskom prvenstvu Hrvatske.

U konkurenciji mnogobrojnih sportaša i sportašica nastupila su i četiri zagrebačka Kluba (Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) te ostvarili sjajne rezultate.

Krenuvši sa najmlađom dobnom kategorijom prvenstva, mlađim kadetima- kinjama, zlatila su se izdvojili LARA KOKANOVIĆ (Nemo) na dasci 1m i VANJA KOVAČEVIĆ EBERHARDT (Medveščak) na visini daske 3m.
Kod dječaka prvak Hrvatske u svim individualnim disciplinama postao je VITO KRILIĆ iz Kluba “Medveščak”.

Kadetkinja iz “Medveščaka” HANA OŽANIĆ na najvišu se stepenicu postolja popela u disciplini jednometarske daske, dok je kod kadeta u disciplini tornja titulu najuspješnijeg ponio LUKA MARTINOVIĆ, također član “Medveščaka”.

Konkurencijom B mlađih juniora, odnosno juniorki daskama 1m i 3m dominirali su DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ iz zagrebačkog kluba “Nemo”.
ROKO KRILIĆ (Medveščak) osvojio je 1.mjesto u disciplini tornja.

Junior DOMINIK PAVELIĆ oko vrata je objesio medalje najsjajnijeg sjaja na 1m, 3m i tornju dok se kod djevojaka Medveščakovka TESSA PAVLEKOVIĆ okitila naslovom prvakinje Hrvatske na trometarskoj dasci i tornju.

Sinkro disciplina daske 3m iznjedrila je ljetne prvake- inje Hrvatske:
– juniorke BARBARU BARTOLIĆ/ JANU KRVAVICU (Nemo)
– juniore DAVIDA LEDINSKOG/ DOMINIKA PAVELIĆA (Nemo)
– kadetkinje JURJU BEGANOVIĆ/ LORU MAGAŠ (Nemo/ Zadar)
– kadete LUKU MARTINOVIĆA/ JANA MUFIĆA (Medveščak).

Iskrene čestitke svim skakačima i skakačima svih zagrebačkih Klubova na ostvarenim rezultatima!