U malezijskom Kuala Lumpuru od 09. do 11. studenog održano je FINA Grand Prix natjecanje na kojem su nastupili zagrebački seniorski reprezentativci HRVOJE BREZOVAC i JURAJ MELŠA u pratnji trenerice i sutkinje Nataše Kolić.
Hrvoje i Juraj, ujedno članovi KSV “Nemo” ove su natjecateljske sezone nastupili na 3 kola Grand Prix natjecanja koja okupljaju skakačku kremu iz cijeloga svijeta, u njemačkom Rostocku, španjolskom Madridu te spomenutom Kuala Lumpuru.
Upravo u Kuala Lumpuru postigli su hvalevrijedan uspjeh za zagrebačke, ali i hrvatske skokove u vodu.
Nastupivši u olimpijskoj disciplini daske 3m ušli su u finalni dio natjecanja. Sjajnom izvedbom svog seniorskog programa Hrvoje se u konačnici popeo na drugu stepenicu postolja dok je njegov kolega Juraj ostao bez medalje za samo jedan bod te se u konačnici plasirao na 4. mjesto.
Senzacionalno povijesni uspjeh nastavili su u sinkro disciplini daske 3m, gdje su zagrebački dečki tandemski osvojili medalju brončanoga sjaja.
Iskrene čestitke Hrvoju i Juraju na ovako briljantno ostvarenom rezultatu…jer ovo su prva seniorska odličja do sada osvojena na natjecanjima ovakvoga tipa, na zagrebačkoj ali i hrvatskoj razini.