2. kolo ovosezonskog Alpe Adria turnira održalo se u austrijskom Grazu od 07. do 09. veljače, gdje je nastupila ekipa zagrebačkog kluba “Medveščak”.

Limač LUKA ŠTAMBAK u disciplini daske 1m osvojio je brončanu medalju dok se limačica PATRIZIA BELIĆ također okitila medaljom istoga sjaja.

U kategoriji mlađih “D” kadeta odličan je bio LOVRO ŠTAMBAK koji je uz dvije najsjajnije medalje (1m i 3m) ostvario i kadetsku normu HSSV- u.

Kod djevojčica, odnosno kadetkinja “C”, HANA OŽANIĆ bila je najuspješnija u disciplini daske 3m osvojivši 1. mjesto dok je na 1m osvojila broncu, odmah iza klupske kolegice BRUNE BIOČINE koja je na 1m osvojila 2. mjesto.

Mlađa juniorka TESA SMOLEC popela se na najvišu stepenicu postolja na jednometarskoj dasci, a dobrim rezultatom prati je i DORA TOMLJENOVIĆ plasirajući se dva puta na 2. mjesto.
U muškoj konkurenciji mlađih juniora zlatima je dominirao JAN MUFIĆ koji je potvrdio norme za odlazak na Juniorsko prvenstvo Europe. MARO KOKIĆ natjecanje na jednometarskoj dasci završio je na 2. mjestu te kao i Jan ostvario bodovnu normu.

Iskrene čestitke na postignutim rezultatima!