Iza nas je uzbudljiv i uspješan tjedan na Europskom juniorskom prvenstvu Rijeka 21.-27-6.2021. Na prvenstvu su nastupile reprezentacije 24 zemalja. Iz zagrebačkih klubova nastupilo je šestero skakača u pratnji trenerica Petre Balog i Marine Novosel te sutkinje Sande Donoval.

Naši skakači izborili su čak 8 finala dok se petero skakača kvalificiralo za Svjetsko juniorsko prvenstvo koje se u prosincu održava u Kijevu!

U najbrojnijoj kategoriji mlađih juniorki imali smo tri predstavnice. Barbara Bartolić ušla je u finala u obje discipline u kojima je nastupila i zauzela 7.mjesto na dasci 1m i 8.mjesto na dasci 3m. Na dasci 3m nastupila je i Tesa Smolec koja je također ušla u finale i osvojila 12. mjesto. Lora Magaš u disciplini daska 1m zauzela je 22.mjesto dok je u sinkro disciplini 3m sa Zadrankom Brunom Huljev osvojila 8.mjesto.

U kategoriji mlađih juniora Luka Martinović se kvalificirao u finale na dasci 3m gdje je osvojio 11.mjesto, dok je na tornju bio 17. Jan Mufić nastupio je u disciplini daske 1m te zauzeo 13.mjesto.

David Ledinski je u kategoriji juniora izborio dva finala na daskama 1m i 3m te u u obje discipline osvojio 11. mjesto.

U disciplini „Jump event“ našu ekipu činili su Barbara Bartolić, David Ledinski, Tesa Smolec i Luka Martinović te su osvojili 9. mjesto od 14 ekipa.