U austrijskom je Beču održano međunarodno natjecanje “4 nations” na kojem su sudjelovali zagrebački skakači i skakačice u vodu ujedinjeni pod nazivom Zagrebački savez za skokove u vodu.
U konkurenciji natjecatelja između saveza Budimpešte, Beča i Češke, naši su zagrepčani- ke ostvarili sjajne rezultate.

Mlađa kadetkinja iz Kluba “Medveščak” HANA OŽANIĆ u disciplini daske 3m osvojila je zlatnu medalju dok je na 1m zauzela 3. mjesto. Njezina klupska kolegica BRUNA BIOČINA na 1m i 3m plasirala se na 4. mjesto.

U istoj kategoriji “D” ali kod dječaka, briljirao je MATEO OBULJEN (Nemo) sa osvojena dva zlata (1m i 3m), a VITO KRILIĆ (Medveščak) zauzeo je 2. mjesto, na jednometarskoj i trometarskoj dasci.

Kod kadetkinja “C” Nemačica BARBARA BARTOLIĆ dva se puta (1m, 3m) uvjerljivo popela na najvišu stepenicu postolja dok je Medveščakovka TESA SMOLEC na dasci visine 3m osvojila medalju srebrnoga sjaja a na 1m zauzela je 4. mjesto.

Kadeti MARO KOKIĆ i JAN MUFIĆ (obojica članovi KSV “Medveščak”) također su bili odlični…Maro je oba dva puta na metru i trici oko vrata objesio medalju najsjanijeg sjaja dok je Jan na 3m osvojio 2. a na metru 3. mjesto.

Članovi ekipe “Zagrebački savez za skokove u vodu” zajedničkim su snagama osvojili pehar za najbolju ekipu natjecanja.

Iskrene čestitke svima!