U Rijeci je održano 10. Otvoreno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore od 9. do 11. srpnja 2021. Na prvenstvu su nastupili skakači iz zagrebačkih klubova Ksv Medveščak, Ksv Dive i Ksv Nemo. Uz hrvatske klubove nastupili su i klubovi iz Njemačke, Austrije, Srbije i Mađarske.

U kategoriji juniori A državnim prvacima postali su Roko Krilić (Ksv Nemo) u disciplini toranj te David Ledinski (Ksv Nemo) u disciplinama daske 1m i 3m te sinkro skokovima 3m u paru s Matej Neveščaninom iz Ksv Zadar. U ženskoj konkurenciji Barbara Bartolić (Ksv Nemo) osvojila je prvo mjesto u disciplini toranj.

Kod mlađih juniora B Luka Martinović (Ksv Medveščak) pobijedio je u disciplini toranj, dok je kod mlađih juniorka najuspješnija bila Lora Magaš (Ksv Medveščak) s tri zlatne medalje u disciplinama daske 1m i 3m, toranj te u sinkro skokovima 3m u paru s Brunom Huljev (Ksv Zadar).

Vito Krilić (Ksv Nemo) i Vanja Kovačević Eberhardt (Ksv Medveščak) najuspješniji su kadet i kadetkinja. Krilić je postao državni prvak u disciplinama daska 3m i toranj dok je Kovačević Eberhardt osvojila prvo mjesto u disciplinama daska 1m i 3m te u sinkro skokovima 3m u paru s Karlom Latin (Ksv Medveščak).

U kategoriji mlađi kadeti D Lovro Štambak (Ksv Medveščak) osvojio je prvo mjesto u disciplinama daska 1m i 3m, toranj i sinkro skokovi 3m u paru s Gino Longinom (Ksv Arno).

Iskrene čestitke svima!