Posljednje natjecanje sezone 2016/ 2017. Ljetno seniorsko prvenstvo Zagreba i Hrvatske održalo se na otvorenom bazenu “Šalata”.
Pod priređivačkom palicom Kluba “Medveščak” na Šalati su nastupili natjecatelji i natjecateljice iz “Dive- a”, “Medveščaka”, “Trešnjevke” i “Nema”.
Kod seniorka najuspješnija je bila MAJA BORIĆ iz Nema, koja posljednjih godinu dana studira i trenira na američkom Massachusetts University. Maja je osvojila 4 zlata (1m, 3m, Sinkro daska 3m te Sinkro Mix).
Njezina klupska kolegica LORENA TOMIEK okitila se zlatom (Sinkro 3m), 3 srebra (3m, toranj i Sinkro Mix) te broncom na dasci 1m.
TESSA PAVLEKOVIĆ iz “Medveščaka” zauzela je 2. mjesto na dasci 1m i u Sinkru 3m, dok je na 3m dasci, tornju i u Sinkro Mix- u zauzela 3. mjesto.
JANA KRVAVICA (Nemo) odlična je bila na tornju gdje se okitila naslovom seniorske prvakinje.
U muškoj konkurenciji, ovisno o disciplini na najvišoj stepenici postolja izmjenjivali su se “Nemači” HRVOJE BREZOVAC i JURAJ MELŠA (obojica su osvojila tri naslova prvaka).
DAVID LEDINSKI, u svim disciplinama u kojima je nastupio osvojio je broncu, osim u Sinkro disciplini daske 3m gdje je osvojio srebro.
Iskrene čestitke svima na ostvarenim rezultatima na ovome natjecanju, ali i na svim sjajnim rezultatima tijekom natjecateljske sezone!