Na riječkoj Kantridi od 21. do 23. srpnja održalo  se Otvoreno ljetno kadetsko- juniorsko prvenstvo Hrvatske.
Natjecanje je okupilo 160 natjecatelja iz čak 11 zemalja među kojima su bili i natjecatelji zagrebačkih Klubova: “Dive”, “Medveščak”, “Trešnjevka” i ” “Nemo”.
U konkurenciji mlađih kadeta prvaci Hrvatske u disciplini sinkro daske 3m postali su JAN MUFIĆ i LUKA MARTINOVIĆ iz “Medeščaka”.
Na dasci 3m odličnim individualnim nastupom mjesto u kadetskoj reprezentaciji osigurao je JAN MUFIĆ.
Kod mlađih kadetkinja, prvakinja Hrvatske na tornju postala je “Nemačica” MATILDA ŠRBEC.
Kadet DAVID LEDINSKI (Nemo) zlatima je briljirao u svim individualnim disciplinama. Rezultat za izdvojiti svakako je bio nastup Mare Kokića na 3m gdje je ostvario normu HSSV- u.
Kod kadetkinja, prvakinja Hrvatske na dasci 1m postala je BARBARA BARTOLIĆ (Nemo), na dasci 3m TESA SMOLEC (Medveščak), na tornju 5m DORA TOMLJENOVIĆ (Medveščak) a u sinkro disciplini MAJA FERENČIĆ (Medveščak) u paru sa Tomljenović.
DOMINIK PAVELIĆ iz KSV “Nemo” odnio je 3 zlata u kategoriji mlađih juniora, dok je kod djevojaka sjajna bila TESSA PAVLEKOVIĆ okitivši se sa također svim individualnim zlatnim medaljama.
U najstarijoj kategoriji natjecanja, onoj juniorskoj, prvak Hrvatske postao je HRVOJE BREZOVAC dok je kod djevojaka na tornju 5m zlatna bila JANA KRVAVICA (oboje članovi KSV “Nemo”).
Iskrene čestitke svima na ostvarenim rezultatima!