Taipei – Tajvan, 20. – 27.08.2017.

U dalekom je tropskom Tajvanu od 17. do 30. kolovoza održana Ljetna “Univerzijada 2017”. Na svjetskim studentskim Igrama koje svake dvije godine ugoste najbolje studente Svijeta u mnogobrojnim sportovima, ovoga je puta nastupio senior JURAJ MELŠA, član Kluba za skokove u vodu “Nemo”. Natjecateljski program od 6 skokova na trometarskoj je dasci Juraj izveo doista dobro… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 26. – 27.07.2017.

Posljednje natjecanje sezone 2016/ 2017. Ljetno seniorsko prvenstvo Zagreba i Hrvatske održalo se na otvorenom bazenu “Šalata”. Pod priređivačkom palicom Kluba “Medveščak” na Šalati su nastupili natjecatelji i natjecateljice iz “Dive- a”, “Medveščaka”, “Trešnjevke” i “Nema”. Kod seniorka najuspješnija je bila MAJA BORIĆ iz Nema, koja posljednjih godinu dana studira i trenira na američkom Massachusetts… Read more »

Pročitaj više

Rijeka, 21. – 23.07.2017./ Zagreb, 26. – 27.07.2017.

Na riječkoj Kantridi od 21. do 23. srpnja održalo  se Otvoreno ljetno kadetsko- juniorsko prvenstvo Hrvatske. Natjecanje je okupilo 160 natjecatelja iz čak 11 zemalja među kojima su bili i natjecatelji zagrebačkih Klubova: “Dive”, “Medveščak”, “Trešnjevka” i ” “Nemo”. U konkurenciji mlađih kadeta prvaci Hrvatske u disciplini sinkro daske 3m postali su JAN MUFIĆ i… Read more »

Pročitaj više

Budimpešta, 14. – 23.07.2017.

U mađarskoj se Budimpešti održava FINA Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima, među kojima je naravno i naš sport, skokovi u vodu. Na svjetskoj smotri među najboljim skakačima svijeta nastupio je JURAJ MELŠA, član seniorske reprezentacije te Kluba “Nemo” u pratnji trenerice Petre Balog. Juraj je u iznimno snažnoj konkurenciji na jednometarskoj dasci, od 51 natjecatelja… Read more »

Pročitaj više

Bergen – Norveška, 27.06. – 02.07.2017

U norveškom je Bergenu održano Prvenstvo Europe za juniore i juniorke na kojem su nastupili reprezentativci HRVOJE BREZOVAC (Nemo) u pratnji trenerice Nataše Kolić te TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) pod vodstvom Sande Donoval. Sjajan rezultat napravio je junior Hrvoje Brezovac u disciplini daske 1m ušavši u finale kao 9.ti. dok je u konačnici završio na 11.… Read more »

Pročitaj više

Kijev – Ukrajina, 12. – 18.06.2017.

U ukrajinskom se Kijevu od 12. do 18. lipnja održalo Seniorsko prvenstvo Europe. Prvenstvo koje svake godine okuplja najveće europske zvijezde skokova u vodu, među 23 zemlje “našao” se JURAJ MELŠA, član zagrebačkog Kluba “Nemo”. U iznimno snažnoj muškoj konkurenciji na dasci 1 metar, Juraj je svoj natjecateljski program od 6 skokova odradio vrlo dobro… Read more »

Pročitaj više

Graz – Austrija, 08. – 11.06.2017.

U austrijskom se Grazu održalo međunarodno natjecanje na kojem su nastupili predstavnici zagrebačkih klubova za skokove u vodu “Medveščak” i “Nemo” u konkurenciji čak 11 zemalja. U jakoj kategoriji kadeta briljirao je sjajnim nastupima DAVID LEDINSKI iz “Nema” koji se okitio sa dvije zlatne medalje na dasci 1m i 3m. Junior HRVOJE BREZOVAC, također član… Read more »

Pročitaj više

Graz – Austrija, 02. – 04.06.2017.

Na otvorenom bazenu u Grazu održano je posljednje finalno kolo Alpe Adria Mitinga, na kojem su nastupili skakači i skakčice iz Austrije, Italije, Srbije i Hrvatske. Među hrvatskima bili su i zagrebački klubovi “Medveščak” i “Nemo”. U juniorskoj “A” kategoriji na dasci 3m srebrna je bila Nemačica JANA KRVAVICA, dok je u muškoj konkurenciji dvije… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 26.-28.05.2017.

Od 26. do 28. svibnja održano je Ljetno kadetsko- juniorsko prvenstvo Zagreba za limače, kadete i juniore. Iako nazivom ljetno, natjecanje se održalo na bazenu Zimskog plivališta Mladost u Domu sportova pod priređivačkom “palicom” Kluba za skokove u vodu “Nemo”. Među 90ak natjecatelja iz četiri zagrebačka Kluba (Dive, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) svoja su skakačka… Read more »

Pročitaj više

Zagreb, 13.05.2017.

Na bazenu Zimskog plivališta Mladost pod priređivačkim “kormilom” 13. svibnja održalo se Natjecanje sportskih škola grada Zagreba. Natjecanje koje dva puta godišnje tradicionalno okuplja najmlađe skakače i skakačice u vodu iz četiri zagrebačka Kluba (DIve, Medveščak, Nemo i Trešnjevka) ovoga je puta okupilo oko 60 sportaša i sportašica do 11. godina starosti. Natjecalo se u… Read more »

Pročitaj više