U norveškom je Bergenu održano Prvenstvo Europe za juniore i juniorke na kojem su nastupili reprezentativci HRVOJE BREZOVAC (Nemo) u pratnji trenerice Nataše Kolić te TESSA PAVLEKOVIĆ (Medveščak) pod vodstvom Sande Donoval.
Sjajan rezultat napravio je junior Hrvoje Brezovac u disciplini daske 1m ušavši u finale kao 9.ti. dok je u konačnici završio na 11. mjestu.
Na dasci 3m Hrvoje je svoj natjecateljski program od 10 skokova odradio na doista zavidnoj razini, međutim “kiks” na dva i pol salta natrag u prigibu za 5 ga je bodova koštao ulaska u finale i na spomenutoj disciplini, te se u konkurenciji 23 natjecatelja plasirao na 15. mjestu.
Našoj predstavnici u ženskoj konkurenciji, mlađoj juniorki Tessi Pavleković ovo je bio prvi nastup na europskoj smotri ovakvoga ranga te se jako dobro snašla i zauzela 19. mjesto na obje discipline u kojima je nastupila (1m i 3m).
Glavna tajnica Hrvatskog saveza za skokove u vodu, članica Skupštine Zagrebačkog saveza za skokove u vodu a ujedno i čalanica LEN- e ANA KERA, po prvi puta u povijesti zagrebačkih i hrvatskih skokova u vodu bila je u funkciji vrhovnog suca u disciplini daske 1m i toranj na prvenstvu Europe.
Čestitke natjecateljskom timu ali i Ani na odlično odrađenom poslu!